Filicori Zecchini


Cafeneaua renumitul brand italian Filicori Zecchini din ansamblul urbanistic Palas este singura din regiunea de nord-est a tarii. Cu o traditie de aproape un secol in prepararea cafelei de calitate, destinatia de petrecere a timpului liber le ofera clientilor veritabilul espresso italian.

Brandul Filicori Zecchini este recunoscut pe intreg mapamondul ca fiind unic reprezentant al adevaratului espresso italian. Sortimentele de cafea propuse respecta cerintele tehnice ale Institutului National de Espresso Italian.

Situata pe Palas Shopping Street, cafeneaua Filicori Zecchini se impune prin designul rafinat, decorurile elegante, atmosfera destinsa si servirea ireprosabila. Mai presus de toate este calitatea produselor, atent selectionate si aduse din Italia. Clientii pot savura o varietate de sortimente de cafea, ceaiuri, ciocolata, croissante, prajituri si inghetata, cu arome care rasfata simturile. Filicori Zecchini este locul ideal pentru iesirile alaturi de prieteni sau pentru intalniri business, in compania unor preparate cu stil si creativitate.