Ciorbarie

Ciorbărie este un brand românesc, fondat în 2016, ce realizează peste 200 tipuri de supe, creme, borșuri și ciorbe, pe care le servește în restaurantele sale din România.

Ingredientele folosite sunt în cea mai mare parte, autohtone, cu mici excepții exotice, atunci când ciorba o cere, iar modul de gătire este lent. Nu se folosește niciun fel de aditiv, conservant, potențator sau concentrat, gustul fiind definit în totalitate de ingrediente naturale și bucătari pasionați.

Pe lângă diversitatea de 10-16 tipuri de ciorbe zilnice, în meniu se mai găsesc pateuri și zacuscă de casă, meniuri cu sandwich-uri incluse – pui, pulled pork, halloumi, somon sau pastrami, pâine integrală artizanală bio, cu maia si mix de semințe, mujdei, smântână, deserturi și băuturi.

Pentru amenajarea locațiilor Ciorbărie, lucrează echipe de artiști, decoratori, designeri, arhitecți, pictori și floriști, astfel încât, fiecare prăvălie primește un aspect unic dedicat. Materialele folosite pentru mobilier și decor sunt și ele naturale și unicate, concepute și alcătuite în totalitate de la zero.

Galerie photo