Meat Concept Store

Meat Concept Store din Palas Mall este situat la nivelul -1 sub hypermarketul Auchan și își întâmpină clienții cu o amenajare modernă, care păstrează note de design industrial.

În vitrinele frigorifice din noua locație se găsește întotdeauna carne proaspătă, de la producători locali, de vită sau porc, simplă sau Printre propunerile Meat Concept Store din Palas Mall se numără carnea de vită, fragedă și gustoasă, după ce este maturată uscat timp de minimum 30 de zile, în aparate speciale Dry Ager, prevăzute cu pat de sare din Himalaya, care absoarbe umiditatea și bacteriile. Sau cârnați ca pe vremuri, făcuți în casă, din bucăți de carne tăiate la cuțit, pentru a le păstra gustul autentic. Din ofertă nu lipsesc costițele de porc bine condimentate, steak-urile fragede sau burgerii suculenți, pe care trebuie doar să le pui în cuptor sau pe grătar.

Și pentru amatorii de delicatese sunt sortimente de carne de vită premium, din Argentina, Uruguay sau Brazilia, cunoscute pentru proprietățile deosebite.

Galerie foto

Mai vezi