Easter EGGstravaganza

Vineri, 31 martie - Vineri, 14 aprilie 2023 | Zona Guess

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Timpul petrecut alături de familie, atmosfera de la masa de Paște, bucuria de a oferi zâmbete și momente pline de bucurie, despre asta este Easter EGGstravaganza. Sărbătorile acestea, cu Palas, totul este la superlativ! Și pentru că tu ai grijă la fiecare detaliu și ești unul dintre cei mai harnici „iepurași”, Palas are grijă ca darul pentru tine să fie cu totul special.

Dacă până pe 14 aprilie, la o sesiune de shopping, bonurile tale (din ziua în curs) au cumulat suma de 500 de lei, primești pe loc un cadou extravagant și ești înscris automat în marea tombolă, unde 14 norocoși vor câștiga câte un parfum de la Beautik Haute Parfumerie.

Premiile zilnice sunt destinate întregii familii, astfel că poți primi vouchere pentru produse de skin care și make-up de la The Make-up Shop și Kiehl`s, delicii de la restaurantul Noodle Pack, accesorii din Meli Melo, bijuterii de la magazinul Paradis Jewelry , aranjamente florale de la Queen Concept Store, jocuri de la Happy Color, dar și iepurași de pluș și alte cadouri. În total, peste 2.000 de premii.

Premiile sunt oferite in limita stocului zilnic disponibil