Centrul de vaccinare fara programare in Palas Mall

Centrul de Vaccinare din parcarea Palatului Culturii s-a mutat în Palas Mall, în zona Hipermarket-ului Auchan, la nivelul -2. Accesul este permis fără certificat verde sau test.

Programul de funcționare al centrului este 09:00 – 21:00, iar tipul vaccinului este BioNTech Pfizer. Se pot imuniza adulţii și copiii cu vârsta de peste 12 ani. Persoanele de altă naționalitate, care locuiesc în România și vor să se vaccineze, o pot face prin prezentarea unui document în care să fie prezent CNP-ul

Vaccinurile împotriva COVID-19 oferă o protecție puternică împotriva formelor grave ale bolii și a decesului. Împreună cu măsurile de siguranță, igienă și distanțare socială, pot preveni efectele pandemiei și revenirea la normal pe care ne-o dorim cu toții atât de mult.

Persoanele care se vaccinează la acest centru beneficiază de avantaje printre care se numără: bonuri de masă, zi liberă de la serviciu, precum și 2 ore de parcare gratuită oferite de Administrația Palas (discount-ul se acordă pe ticketul de parcare, la centrul de vaccinare, exclusiv persoanelor vaccinate).

Tichetele de masă
Persoanele care pot beneficia de tichetele de masă în valoare de 100 lei trebuie să fie vaccinate împotrvia COVID-19 cu schema completă de vaccinare (adică prima și a doua doză).
Nu sunt valabile, însă, pentru persoanele care se vaccinează cu doza 3.

Pentru a beneficia de tichetele de masă, trebuie ca doza 2 să fie făcută în Centrul din Palas.
Tichetele de masă vor putea fi ridicate de către beneficiar luna următoare aferentă vaccinării. De exemplu, dacă te-ai vaccinat cu doza 2 în luna octombrie, vei putea intra în posesia tichetelor de masă în luna noiembrie.

Tichetele de masă sunt nominale și nu sunt transmisibile altor persoane.
Tichetele de masă pot fi ridicate doar de persoana căreia îi sunt atribuite.
Tichetele de masă pot fi ridicate de la Centrul de vaccinare din Palas Mall, în baza actului de identitate, în intervalul orar 9:00 - 21:00.