Teilor

Teilor Dream of a Diamond

Bijuteriile sunt detaliile ce ne definesc stilul si ne pun in valoare personalitatea. Pentru momentele deosebite, pentru daruri memorabile sau clipe de rasfat, Teilor te asteapta in oricare dintre locatiile din tara.

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1999, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta - exceptional reprezentate in aur si pietre pretioase. Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului nostru se contureaza in jurul conceptului de inovatie – colectiile de bijuterii purtand amprenta Teilor – intr-o continua evolutie, nou si imprevizibil, elegant, dar nu intotdeauna clasic. Magazinul Teilor situat in Palas Mall Iasi confirma filozofia brandului reunind creatii diverse ale unor producatori de talie internationala cat si colectii de bijuterii apartinand unor branduri cu traditie in realizarea bijuteriilor incrustate cu diamante si pietre pretioase - Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento.

Designul futurist cat si nuantele calde alese in amenajarea magazinului amintesc de intensitatea si textura metalului pretios din care sunt realizate bijuteriile expuse in vitrine. Vizualurile afisate in interiorul Palas Mall Iasi surprind prin culori irizante si contururi perfecte senzualitatea feminina si liniile elegante ale bijuteriilor. Astfel, fotografiile realizate de Tibi Clenci ilustreaza in mod ideal motto-ul campaniei Teilor 2015: “Dream of a diamond”.

Galerie foto

Mai vezi