Penti

Femeile pot alege dintr-o gama extinsa de dresuri, ciorapi, lenjerie, pijamale, costume de baie, articole de imbracaminte si papuci de casa, care ofera un plus de confort prin design si materialele folosite. Indiferent daca adopta stilul elegant, casual sau sport, clientele Penti vor gasi dresurile potrivite, intr-o varietate de modele si o paleta larga de culori.

Clasice, cu imprimeuri atragatoare sau jucause, articolele Penti completeaza perfect garderoba doamnelor si domnisoarelor, pentru orice ocazie. Tot aici, cele care isi doresc accesorii in ton cu personalitatea si tinutele lor gasesc caciuli, manusi si alte articole de sezon.

Infiintat in anul 1947, in Instabul, Penti s-a dedicat feminitatii. Unul dintre atuurile Penti este productia complet integrata, de la fabricarea firului pana la vanzarea in magazine, ceea ce asigura o atentie la detalii, calitate sporita si grija fata de femei. Penti inseamna un lant de peste 350 de magazine la nivel international, 18 dintre acestea fiind in Romania.

Galerie foto

Mai vezi