Opticris

Opticris este o retea de centre de optica medicala computerizata, avand peste 25 de ani experienta in domeniul opticii medicale si a ochelarilor de soare, o traditie de excelenta in calitatea serviciilor si a produselor, unde se intalnesc profesionalismul medical, promptitudinea in servicii cu bunul gust si estetica produselor noastre.

Opticris este principalul partener al liderilor mondiali si comercializeaza brandurile de renume: Cartier, Lindberg, Chrome Hearts, Tiffany, Bvlgari, Miu Miu, Oliver Peoples, Alain Mikli, Prada, Burberry, Dolce Gabbana, Versace, Persol, Ray-Ban, Vogue, Sferoflex, Anna Karin Karlsson, Elie Saab, Christian Dior, Fendi, Jimmy Choo, Oxydo, Moschino Love, Carrera, Polaroid, Pierre Cardin, Opticris, Cris aflandu-se in avangarda tendintelor de fashion din intreaga lume. Centrele de optica Opticris va pun la dispozitie cele mai noi tehnologii si inovatii in materie de lentile aeriene si lentile de contact.

Cabinetele Opticris sunt dotate cu aparatura computerizata de ultima generatie pentru diagnosticarea oricaror afectiuni oculare. Consultatiile oftalmologice in cadrul centrelor sunt efectuate de specialialisti, cu o experienta vasta in domeniu, pacientii fiind investigati cu profesionalism, acordand fiecaruia in parte o importanta deosebita.

Va asteptam in centrele Opticris cu servicii premium si produse de calitate.

Galerie foto

Mai vezi