Cronos Med

Cronos Med este locul unde pacienții pot descoperi secretele unei noi calităţi a vieţii şi soluţii anti-aging de ultimă generație. Aflată la parterul clădirii de birouri United Business Center 1 (în spate la Fenice), noua clinică are un program deschis pentru consultații și proceduri minim-invazive, dar și tratamente faciale și corporale.

Echipa de medici este formată din dermatologi și chirurgi esteticieni din Iași, Bacău și București, fiind coordonată de dr. Constantin Stan.

Printre procedurile pe care aceștia le efectuează se numără: mezoterapia virtuală (tratament recomandat pentru rejuvenarea tenului, hidratare, fermitate și luminozitate), intraceuticals lift (tratament anti-aging), hydrafacial, tratamente anti-aging cu toxină botulinică, volumizarea pomeților și buzelor cu acid hialuronic sau estomparea cearcănelor. Pe lângă acestea medicii efectuează și intervenții specific reumatologice: ecografii muscoscheletice, infiltrații sau puncții. În același timp, terapiile corporale sunt realizate prin tehnologii powershape, velashape, cooltech sau venus legacy.

Galerie foto

Mai vezi