Muzeul figurinelor de ceară

Vineri, 16 februarie - Duminica, 10 martie

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

O „gală” inedită, unde vedete autohtone, staruri de la Hollywood, dar și personalități din lumea sportivă „se vor întâlni” în Palas. Wax Museum aduce în Atrium 28 de figurine din ceară, în mărime naturală, ale celor mai renumite personaje contemporane și nu numai. Vino în Palas, unde poți face o fotografie cu Michael Jackson, Lionel Messi sau Leonardo DiCaprio!

Amplasată în Atriumul Palas, expoziția are loc în perioada 16 februarie – 10 martie 2024, iar figurinele de ceară, în mărime naturală, 28 de figurine vor putea fi admirate.

Cinefilii se pot fotografia cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau chiar cu Daniel Craig - Agent 007. Iubitorii muzicii pot „să facă un duet” cu Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Smiley și alții. Microbiștii sunt și ei așteptați în Palas pentru a-i „întâlni” pe Gică Hagi, Ronaldo și Lionel Messi. Vor fi prezenți și marii tenismeni ai României: Ion Țiriac, Ilie Năstase, Simona Halep.

Expoziția va fi deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al Palas. Biletele pot fi achiziționate din zona evenimentului, iar prețul este de 30 de lei pentru adulți și 20 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

Galerie foto

Reminder