Expozitie Reptile Vii

Luni, 30 ianuarie - Miercuri, 8 februarie | Atrium

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Șerpi de dimensiuni mari, şopârle, cameleoni, dar și exemplare de broaște ţestoase te așteaptă la Palas Mall Iasi, începând de luni, 30 ianuarie, până pe 8 februarie, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Prețul biletului este 10 LEI și poate fi achiziționat de la Centrul Info intrarea dinspre Palatul Culturii, iar în cadrul expoziției de reptile, curioșii vor afla mai multe detalii despre cele 32 de animale, din 26 de specii, care provin dintr-o diversitate de medii de pe întreg Pământul.

Toate speciile prezente în expoziție sunt spectaculoase şi atrag privirile prin colorit sau dimensiuni. Şerpii mari, cum ar fi boa constrictor, pitoni reticulaţi şi pitonii regali, sunt foarte atractivi, iar cameleonii, şopârlele şi celelalte specii de şerpi impresionează prin colorit, comportament şi modul în care sunt prezentate.

Reptilele sunt expuse în terarii speciale, care imită habitatele naturale unde acestea trăiesc, iar dieta lor este una personalizată. Astfel, pentru ca fiecare animal să beneficieze de cele mai bune condiții, echipa care se ocupă de îngrijirea lor a studiat în detaliu fiecare reptilă.

Biletele se pot achizitiona in intervalul 10:00 - 21:00 de la Centrul Info, intrarea dinspre Palatul Culturii