Cec Cadou

Cec Cadou

Cecul Cadou este cadoul perfect si poate fi utilizat in majoritatea magazinelor Palas Mall! Cecurile pot fi achizitionate de la Centrul Info si au valori de 50 lei sau 100 lei.

Cecul are caracter promoțional, este valbil numai în locațiile partenere în program, nu este rambursabil în bani și nu este utilizabil în circuitul  financiar-bancar.

Cecurile au valori de 50 lei și de 100 lei și pot fi folosite pentru cumpărarea de bunuri/servicii numai din magazinele/restaurantele Palas Mall care sunt partenere în acest program și sunt semnalizate corespunzător.

Posesorul unui cec poate achiziționa produse/servicii în baza acestuia de la un singur magazin, suma înscrisă pe cec nefiind divizibilă între mai multe magazine.

Dacă valoarea produselor/serviciilor achiziționate pe baza cecului este mai mare decât suma înscrisă pe cec, diferența va fi achitată de cumpărător.

Dacă valoarea produselor/serviciilor achiziționate pe baza cecului este mai mică decât suma înscrisă pe cec, diferența nu va fi restituită cumpărătorului. În unele magazine, clienții nu pot achiziționa produse sub valoarea înscrisă pe cec (spre exemplu de 49,90 lei, pentru cecuri de 50 lei).

Cecul Cadou este un cupon valoric cu utilizări multiple conform Art 2741 alin(1) litera c) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal cu modificările și completările ulterioare”

Lista magazinelor din Palas Mall care acceptă Cecul Cadou este disponibilă la Centrele Info, la cerere, și pe palasmall.ro, la secțiunea Cec Cadou

Lista magazinelor inscrise in programul CEC Cadou poate fi consultata aici.