Despre noi

Compania IULIUS, cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul real estate, este cel mai mare dezvoltator şi operator de proiecte mixte din România, cu un portofoliu operaţional care cuprinde peste 300.000 mp de spaţii de retail şi 146.200 mp de spaţii office clasa A.

IULIUS a revoluţionat piaţa autohtonă de real estate, fiind o companie vizionară, care a implementat concepte în premieră în România: primul mall din afara Capitalei şi primul ansamblu urbanistic multifuncţional.

Compania a creat reţeaua naţională IULIUS MALL, cu patru shopping mall-uri regionale (în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava), PALAS IAŞI - primul proiect mixt din România, IULIUS TOWN TIMIŞOARA - primul proiect mixt din vestul ţării şi reţeaua de clădiri de birouri clasa A UNITED BUSINESS CENTER, în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara (12 clădiri operaţionale).

Cu un trafic anual de peste 68 milioane de vizitatori, proiectele companiei sunt lider de piaţă la nivel regional.

IULIUS este membru al International Council of Shopping Centers New York.

ANSAMBLUL PALAS IAŞI

Palas
Palas
Palas
Palas
Palas
Palas

Palas Mall şi Palas Shopping Street reprezintă componenta comercială a ansamblului urbanistic multifuncţional Palas. Compania IULIUS a investit 265 milioane de euro în ansamblul Palas, veritabil oraș în inima Iașului, centru de business al regiunii și cea mai cosmopolită destinaţie de timp liber din estul ţării.

Palas reprezintă un mix complet de funcțiuni, care include: peste 270 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cel mai mare food court din regiune, hipermarket Auchan City, şase clădiri de birouri clasa A, cinci săli de evenimente, un parc de peste 50.000 mp şi cea mai mare parcare subterană din România, cu aproximativ 2.500 de locuri.

Palas a revitalizat urbanistic, economic și social centrul Iaşului, fiind o atracție turistică și un motor de creştere al comunităţii locale.
Parcul Palas cuprinde fântâni arteziene, pavilion muzical, carusel venețian și vestigii arheologice, oferind o splendidă belvedere pentru Palatul Culturii.
Anual, Palas atrage peste 16,6 milioane de vizitatori din țară și de peste hotare.

PREMII

  • 2014 - CEA MAI ÎNDRĂZNEAŢĂ INVESTIŢIE IMOBILIARĂ DIN MOLDOVA”, „Campioni în Business” (Ziarul Financiar, Enterprise Investors, BCR, PWC, Fundaţia Triple Helix), Iaşi, România

  • 2013 - „GUINNESS WORLD RECORD PENTRU CEA MAI MARE ADUNARE DE OAMENI ÎMBRĂCAȚI ÎN SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN”, Iaşi, România

  • 2013 – „BUILDING OF THE YEAR IN SOUTHEASTERN EUROPE” şi „RETAIL DEVELOPMENT OF THE YEAR”, Central & Eastern European Real Estate Quality Awards, Varşovia, Polonia

  • 2012 - „BEST RETAIL DEVELOPMENT” în România, Construction & Investment Journal Awards, Bucureşti, România

  • 2012 – „GUINNESS WORLD RECORD PENTRU CELE MAI MULTE LAMPIOANE LANSATE SIMULTAN”, Iaşi, România

  • 2007 – „CEA MAI BUNĂ DEZVOLTARE DE RETAIL DE PESTE 20.000 MP”, Târgul Internaţional de Retail şi Real Estate MAPIC, Cannes, Franţa

Palas Palas