Targuri

De la inaugurarea sa, în mai 2012, ansamblul Palas Iasi organizeaza si gazduieste târguri si expozitii, nationale si internationale, oferind o gama completa de produse si servicii.

Va punem la dispozitie grandiosul Atrium, un spatiu atent amenajat, ideal pentru desfasurarea târgurilor în interior, dar si piatetele din Parcul Palas, pentru organizarea evenimentelor în exterior.

Palas Iasi reprezinta o locatie premium, cu dotari si logistici moderne si un trafic generos si constant (peste 50.000 de vizitatori zilnic, în cadrul centrului comercial), pentru toate evenimentele pe care le organizeaza sau le gazduieste, fiind cel mai important centru economic al regiunii.

În calitate de organizator sau expozant în cadrul târgurilor desfasurate în Palas, veti avea oportunitatea sa beneficiati de multitudinea de avantaje pe care le poate aduce acest mijloc de promovare: notorietate, pozitionare, stabilirea de contacte cu noi parteneri, cresterea numarului de clienti si identificarea de noi piete.   

Mai multe detalii despre tematicile târgurilor, despre serviciile si facilitatile pe care le oferim, puteti afla contactându-ne la adresa de e-mail targuri@palasiasi.ro sau accesând pagina de Facebook Târguri si Expozitii Palas Iasi (https://www.facebook.com/targuripalas/). 

Galerie foto