Dining

Restaurante, cafenele si patiserii

În contextul actual, vă recomandăm să comandați de acasă, pentru a fi în siguranță, dar și pentru a vă bucura în continuare de preparatele pe care le iubiți de la restaurantele din ansamblul Palas.

Astfel, aplicațiile EuCeMananc.ro, Foodpanda, Glovo, Takeaway și UberEats, dar și site-ul HiO.ro sunt disponibile pentru a vă livra mâncarea favorită din următoarele locații din Palas:

•Rijal's (Taj Mahal)
•Meat Concept Store
•Mc Donald's
•KFC

De asemenea, La Bottega vă poate aduce acasă produsele. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook @labottegaiasi.

 

Viata este delicioasa! In special la PALAS Mall, unde ai la dispozitie cel mai mare food court din regiune. In sezonul cald, vei lua masa si in aer liber, pe terasa, unde te vei bucura de spectacolul vizual oferit de gradina publica si de Palatul Culturii. Fie ca esti o persoana ocupata, in drum spre serviciu sau vrei sa faci o pauza de la cumparaturile din PALAS Mall, food court-ul este destinatia ideala pentru pranz, cina sau pentru o gustare. Ai de ales dintr-o varietate de specificuri, de la bucatarie libaneza, chinezeasca si turceasca, pana la preparate germane, italienesti, traditionale romanesti si deserturi.

Iesenii gasesc in centrul orasului, pe langa cele mai asteptate brand-uri internationale, si un mix atractiv de restaurante, cafenele si patiserii, ideale pentru intalnirile relaxante cu prietenii sau familia, dar si pentru intrevederile de afaceri. Fiecare locatie incanta prin amenajarea rafinata, oferta aparte de servicii si delicii culinare, care te vor determina sa revii cu placere in „inima orasului”.