NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup a fost creat în 1999, chiar în inima oraşului Los Angeles. În mitologia greacă, numele brand-ului reprezintă zeiţa nopţii. La baza sa, este un brand care pune mult accent pe formarea comunităţii de pasionaţi în makeup, fie ei makeup artişti sau makeup junkies.

În acest moment NYX Professional Makeup este prezent la nivel internaţional, atât prin magazine specializate de cosmetice, cât şi prin magazinele proprii. În Europa brandul este disponibil în peste 300 magazine, inclusiv în reţeaua de parfumerii Douglas, Selfridges şi Boots, unde este cotat ca fiind cel mai bine vândut brand de make-up.

În prezent, NYX Professional Makeup oferă o gama completă de produse şi accesorii pentru make-up, ce conţine peste 2000 de produse, de la farduri de ochi, baze pentru machiaj, fonduri de ten, pudre, blush-uri, iluminatoare, corectoare, gloss-uri de buze, rujuri lichide şi clasice, mascara, gene false, la pensule şi alte accesorii pentru makeup artişti.

Varietatea foarte mare de culori şi nuanţe precum şi calitatea excelentă a produselor au facut din NYX Professional Makeup un brand apreciat şi nelipsit din trusele multor makeup artisti din întreaga lume.

Galerie foto

Mai vezi