Meli Melo

Reducere Pana la 50%

Galerie foto

Ne adresam femeilor preocupate de fashion si tendinte. Ne dorim ca experienta traita in magazinele Meli Melo-Paris sa fie una placuta, astfel ne intampinam clientele intr-un concept nou, cu teme bine delimitate si prezentari de colectie, toate pentru o noua abordare a brandului. Comercializam de la cercei, coliere, bratari pana la esarfe, curele, ceasuri, genti, toate inspirate din prezentarile marilor designeri.

Sclipiri glaciare în plină vară Meli Melo Paris lansează colecţia Techno Sky

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează cea mai nouă colecţie – Techno Sky – inspirată din cultura techno. Bijuteriile şi accesoriile noii linii propun clientelor culori intense, glaciale, imprimeuri deosebite, dar şi inserţii de cristale şi metal.
„Noua colecţie aduce bijuterii şi accesorii glam, care te duc cu gândul la vacanţa de iarnă, la zilele petrecute pe pârtia de ski şi mai ales la nopţile de dans pe ritmurile muzicii techno”, a declarat Oana Lazăr, Marketing Manager al Meli Melo Paris.
Aceasta a subliniat că Techno Sky se adresează femeilor îndrăzneţe, care nu se tem să iasă în evidenţă şi aleg bijuteriile şi accesoriile statement, potrivite pentru a transpune exact starea lor de spirit.
Nuanţele predominante ale colecţiei Tehno Sky sunt cele de albastru şi turcoaz intens, movul închis, alături de culorile metalice – argintiu, auriu şi bronz. Detaliile din cristal şi inserţiile metalice amintesc de fulgii de zăpadă şi strălucirea gheţii, oferindu-le clientelor un look deosebit în plină vară.
Inspirate din moda anilor ’90, colierele masive, în nuanţe de auriu sau bronz, cu aspect de metal lustruit, sunt printre vedetele acestei colecţii. De asemenea, colierele cu ţinte şi inserţii de cristale care reflectă lumina sunt recomandate pentru a scoate din anonimat orice ţinută.
În ceea ce priveşte cerceii, modelele propuse de designerii Meli Melo Paris sunt cele cu forme suprarealiste, cu aplicaţii de cristale iridescente sau faţete multicolore, inspiraţi din cultura techno. Brăţările statement, cu sau fără aplicaţii de pietre, rămân şi ele un must-have al acestui sezon.
Inelele mari sunt bătute cu pietre colorate şi detalii metalice şi nu trebuie să lipsească nici ele din garderoba oricărei fashioniste. Designul abstract, cu forme neregulate şi aspect neprelucrat se află în tendinţele propuse, alături de culorile puternice.
Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în cele 41 de magazine din reţea, atât în România, cât şi în Bulgaria sau Republica Moldova, începând cu jumătate lunii iulie.

Contact

Palas Mall, Nivel 0
0740313721
0212521073
http://www.melimelo.ro
is.palas@melimelo.ro

Mai vezi

Swarovski

Palas Mall, Atrium, Nivel 1
Reducere Promotii%

Splend'or

Palas Mall, Nivel 0

DelShop

Palas Mall, Nivel 0

Teilor

Palas Mall, Atrium, Nivel 0
0725 583 203
office@bijuteriateilor.ro
bijuteriateilor.ro