Hervis Sports

In magazinele Hervis se gasesc o gama variata de imbracaminte si incaltaminte alergare si fitness de la marci de top, precum Adidas, Nike, Under Armour si Asics. De asemenea va oferim pentru antrenamentul vostru si aparate de fitness de la producatori precum Kettler, Reebok si X-Fact, cu ajutorul carora va puteti antrena muschii si va puteti mentine in forma.

Cu ajutorul bicicletelor, E-Bikes si Scooterelor din Hervis Online Shop esti intotdeauna mobil si te poti distra atat in oras cat si la munte. Va oferim o varietate mare de modele de biciclete de la marci ca X-Fact, Focus, KTM si Kilimanjaro.

Fie ca va doriti un Mountainbike, Trekkingbike, Crossbike sau Citybike, la Hervis gasiti bicicleta potrivita. Bicicletele electrice se dovedesc a fi practice si nepoluante pentru mediul inconjurator. Se potrivesc atat pentru cei care merg pe bicicleta ca si hooby cat si pentru sportivii de performanta.

Pentru cei care vor sa testeze ceva cu totul nou, pot alege Self Balance Scooter. Aceste aparate futuriste sunt o forma de miscare inovativa

Mai vezi