Sarbatori fara bariere

Vineri, 17 decembrie - Vineri, 31 decembrie

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

La Palas, rezolvi multe dorințe de sărbători, într-un singur loc! Poţi face testul antigen rapid la mall şi să te bucuri de experienţa Crăciunului

Sărbători fără bariere, la mall! Ca urmare a recentelor măsuri adoptate de autorităţi pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, accesul în Palas Mall se poate face şi pe baza unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore sau a unui test PCR cu valabilitate 72 de ore.

Vino la centrul de testare al Laboratorului Praxis, situat la intrarea în Palas Mall, dinspre Palatul Culturii (zona Octogon), să beneficiezi de cel mai mic preţ din oraş la testul antigen rapid Covid-19, în valoare de doar 40 de lei!

Faci testul antigen, iar rezultatul îl primeşti în 15 minute. Acesta este introdus de personalul centrului medical Praxis pe platforma naţională, apoi accesezi https://certificat-covid.gov.ro/ pentru emiterea Certificatului Verde care să ateste rezultatul negativ, îl descarci pe telefon şi gata, te poţi delecta cu atmosfera magică din Palas Mall!

Şi pentru că e luna cadourilor, clienţii primesc pe loc, la centrul de testare din Octogon, un voucher de 10% reducere la analize (în valoare de maximum 40 de lei), pe care le pot efectua în Laboratoarele Praxis din oraş.

În plus, persoanele care fac shopping de minimum 300 de lei şi vin la Centrul Info cu dovada plăţii testului şi cu bonurile de cumpărături primesc un Gift Card de 40 de lei, pe care îl pot folosi în food court sau la cafenelele şi restaurantele din ansamblul Palas. Campania este valabilă şi pentru persoanele care se testează la alte laboratoare din oraş.

Centrul de testare Praxis din Palas Mall este deschis zilnic, între orele 10:00 – 22:00.