Tu ce faci de Valentine's Day?

14.02.2020

Dacă nu știi cum să petreci de Ziua Îndrăgostiților, noi îți venim în ajutor cu ofertele pe care le-au pregătit cafenelele și restaurantele din Palas.

O simfonie de arome vă așteaptă la Papillon Carbon Ristorante, pentru o experiență culinară de excepție. Printre propunerile meniului special se află ruladă de păstrăv somonat gătit la sous vide, mușchi de vită, ciuperci King Oyster și mousse de ciocolată.

La Czech In, propunerile serii sunt: - Ciolan de berbecuț, cartofi aurii cu parmezan + Staropramen Premium (500 ml) - Pulpă de rață cu varză roșie bavareză + Staropramen Nefiltrat - Antricot de vită Black Angus (300 gr.) + Staropramen Dark (500 ml) - 1 sticlă de vin + un platou de brânzeturi (200 gr.) Love is music: Dj Ralmm

La Corniche a pregătit oferte speciale pentru Valentine's Day, pe 14 februarie 2020! Cocktail-uri pereche, sticle de vin la preț promoțional și celebra Shisha.

Madison Bistro & Lounge a pregătit o nouă specialitate dulce, așa cum ne-a obișnuit în fiecare an. Baked with love for lovers!

O atmosferă relaxantă, cu muzică live și gusturi alese vă așteaptă de Ziua Îndrăgostiților la Fenice Palas. Vă vor purta pe portativ Ira Sacenco, Anca Șerban, Cătălin Hutanu și Lazarus, iar gazda vă va surprinde cu arome desăvârșite. Come in Fenice love story!

Filicori Zecchini Palas vă întâmpină de Valentine’s Day cu un meniu plin de creativitate și de ingrediente surprinzătoare, muzică live cu Andra Botez & Dj Raul, rezident la BranCh, dar și Open Wine Bar întreaga seară! Meniul cuprinde gusturi rafinate, precum creveți black tiger, somon tras la tigaie, cartofi caramelizați și antricot de vită gătit încet.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați locațiile.

Galerie foto