Program redus de functionare

16.03.2020 - 31.03.2020

În contextul provocat de prezența COVID-19 în România, compania IULIUS continuă să pună pe primul loc siguranța și sănătatea clienților și partenerilor săi, prin implementarea de noi măsuri menite să limiteze riscurile de răspândire a virusului.

Începând de marți, 17 martie 2020, toate mall-urile din portofoliul companiei IULIUS, inclusiv Palas Mall și Iulius Mall Iași, vor funcționa după un program redus, în intervalul orar 12.00 – 20.00. Măsura va fi valabilă până pe 31 martie 2020, cu posibilitatea de a fi prelungită. Excepție fac hypermarketul Auchan Palas, supermarketul Carrefour Iulius Mall Iași, farmaciile și drogheriile. Totodată, conform noilor directive în vigoare, restaurantele și cafenelele vor asigura doar serviciul de home delivery prin platforme de livrare la domiciliu.

Ca o excepție, în ansamblul Palas, segmentul de parcare subterană aferent hypermarketului Auchan va fi accesibil fără plată, fiind o măsură menită să faciliteze accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate.

Noile decizii completează pachetul de măsuri preventive implementate până în prezent cu scopul de a reduce riscul epidemiologic. Mai exact, toate instalațiile HVAC funcționează cu un aport de 100% aer proaspăt, iar la recepțiile din mall-uri și din clădirile de birouri sunt disponibile soluții pentru dezinfectare. Atât în ansamblul Palas, cât și în Iulius Mall Iași s-au intensificat semnificativ măsurile de curățenie și dezinfectare. Dozajul de substanțe active pentru dezinfectare a fost suplimentat și s-au efectuat acțiuni de dezinfecție generală prin nebulizare (Palas Iași și Iulius Mall Iași), cel mai eficient proces, care asigură inclusiv dezinfecția sistemelor de ventilație. Mai mult, pentru spațiile cu predispoziție de contact direct, cum sunt mâna curentă a scărilor rulante, ușile de acces, lifturile, mesele din food court etc., acțiunile de dezinfecție au caracter permanent, înainte și în timpul programului de funcționare.

De asemenea, toate evenimentele au fost anulate sau amânate pentru ambele mall-uri, iar activitatea caruselului și trambulinei din ansamblul Palas este sistată.

Asigurăm publicul că manifestăm grijă maximă pentru a menține un mediu cât mai sigur pentru clienți, personalul din segmentul retail și angajații companiilor din clădirile de birouri, aceasta fiind prioritatea noastră actuală. Totodată, îi încurajăm pe clienți să efectueze plăți prin card bancar, să evite zonele și intervalele de timp aglomerate, să păstreze distanța de cel puțin un metru, să se informeze doar din surse oficiale și să adere la izolare socială, dacă sunt într-o situație care impune acest lucru.

Magazine cu program special

*Locațiile Bioplafaria (Nivel 0, Galeria Auchan) și cele două locații Sensiblu (situate la Nivel 0, Galeria Auchan, respectiv pe esplanada Teatrul Luceafărul) vor păstra programul normal, 10.00 – 22.00, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților.
*Menționăm că farmaciile Sensiblu vor face dezinfecție regulat în locații, drept pentru care, aproximativ la fiecare 3 ore, se vor aloca în jur de 20 de minute pentru acest proces.
*Starbucks va fi deschis în intervalul 08.00 - 22.00.
*Locațiile Magic Pets și Cofetăria Blanca vor fi deschise în intervalul 10.00 - 20.00.