Palas Ice Junior


Ansamblul Palas Iaşi le face o nouă surpriză copiilor pasionaţi de patinaj sau celor care doresc să înveţe mişcările pe gheaţă. Prichindeii vor avea la dispoziţie propriul patinoar! Palas Ice Junior este poziţionat în parc, lângă restaurantul Chef Galerie şi va fi deschis zilnic. Astfel, Palas le oferă ieşenilor nu doar unul, ci două patinoare pentru distracţia de sezon în aer liber.

Patinoarul are o capacitate de maximum 100 de persoane, accesul fiind permis copiilor cu vârsta de până la 12 ani, care pot fi însoţiţi de un singur adult. Palas Ice Junior va fi deschis de luni până vineri, în intervalul orar 11.00 – 20.30, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 – 20.30. Tariful este de 7 lei/ copil şi 12 lei/însoţitor, pentru o oră şi jumătate de mişcare pe gheaţă. Cei care nu deţin patine, le pot închiria de la Palas Ice Junior pentru 10 lei.

Prichindeii vor avea ocazia să înveţe să patineze de la doi instructori specializaţi, cursurile fiind organizate sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 – 12.50, preţul unei şedinţe fiind de 20 lei. De asemenea, se poate opta pentru abonamente, cu opt intrări şi garderoba gratuită, pentru 50 de lei.

Palas Ice Junior va fi o atracţie pentru cei mici şi datorită jocurilor de lumini inserate sub gheaţă. Sistemul de iluminat, în culori vesele, creează o atmosferă antrenantă, care îi va fermeca pe copii.

Galerie foto