OnePap

Documente atasateDin dorinţa de a veni în sprijinul dumneavoastră, Palas Mall vă propune o nouă modalitate de promovare, prin aplicaţia pentru smartphone OnePap. Aceasta are rolul unui trigger, utilizatorii fiind atraşi prin diferite promoţii şi reduceri în magazinul dumneavoastră, atunci când se află în Palas Mall. Conceptul aplicaţiei şi modul în care funcţionează este detaliat în Anexa 1 si in Manualul de utilizare.

Pentru a atrage un număr mare de clienţi în magazine, ne dorim ca aplicaţia să cuprindă cât mai multe oferte. Astfel, vă invităm să promovaţi locaţia dumneavoastră în OnePap, printr-o promoţie valabilă în această perioadă. Până pe 30 mai 2015, participarea este gratuită, iar Departamentul Marketing vă va oferi suport în crearea machetelor pentru aplicaţie.

Pentru a vă forma o imagine mai bună asupra aplicației OnePap, vă invităm să o descărcați pe smartphone. Momentan, aceasta este disponibilă în Google Play, iar de săptămâna viitoare şi pentru sistemul iOS. Manualul de utilizare poate fi accesat de pe site-ul Palas Mall, la secţiunea Noutăți.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii sau să vă prezentaţi oferta în aplicaţia OnePap, nu ezitaţi să ne contactaţi pe adresa lucian.boz@palasiasi.ro sau la telefon 0751/151.387.