Magazinul Poema

Primul magazin Poema din Iasi, brandul dedicat exclusiv doamnelor si domnisoarelor care indragesc stilul vestimentar rafinat, s-a deschis astazi la Palas Mall la Nivel 0. Femeile care adora tendintele din moda au o noua destinatie de shopping, care raspunde celor mai exigente cerinte in materie de fashion. Poema, situat in vecinatatea magazinului Benvenuti, se adreseaza personajului feminin contemporan urban, definit prin eleganta, simplitate si stil.

Poema redefineste, in fiecare sezon, imaginea puternica si actuala a feminitatii. Camasi, bluze, fuste, pantaloni, sacouri, rochii casual si de seara, pardesie, paltoane, jachete – magazinul le ofera clientelor sale o gama variata de articole, ce pot fi imbinate armonios. Casual, office si elegant sunt stilurile predominante in colectii, produsele avand echilibrul perfect intre tendinte si confort. Orice femeie isi poate alcatui tinute, dictate de personalitate si stil, la preturi accesibile, care devin piese de rezistenta in garderoba.

Brandul Poema a fost creat in anul 2003, in prezent avand deschise magazine in Palas Mall Iasi si Iulius Mall Timisoara, precum si in orasele Bucuresti, Sibiu, Craiova, Pitesti, Ramnicu-Valcea, Slatina si Drobeta Turnu Severin. Poema se bazeaza pe calitatea superioara a tesaturilor si pe design-ul propriu, care urmeaza tendintele modei actuale, cu o puternica tenta minimala si cu o intelegere a culturii urbane locale.

Galerie foto