Auchan - 20% REDUCERE la peste o mie de produse

21.08.2020 - 23.08.2020

In weekend, vineri-duminica, 21-23 august, -20% REDUCERE la ghiozdane si genti de scoala, instrumente de scris si desenat.
Weekendul acesta, de vineri pana duminica, intre 21 si 23 august, ai -20% reducere peste o mie de produse pentru scoala. Marochinarie: ghiozdane, penare neechipate/ echipate, genti de scoala/ de umar/ pentru gustare,serviete, precum si instrumente de scris si desenat: stilouri,cerneala si rezerve, pixuri (cu gel, cu mecanism, de unica folosinta, roller, liner, mine de pix si roller),creioane (clasice, mecanice, rezerve), markere, textmarker, carioci lavabile, carioca, creioane colorate (clasice, din ceara),acuarele, tempera, guase, pensule si accesorii,scutitori, tabla de scrism tabla pluta si flipchart.

Te asteptam pe aleea centrala sau pe www.auchan.ro sa alegi dintr-o gama diversa de produse perfecte pentru un start de nota 10!
Reducerea se aplica la produsele semnalizate, direct la casele de marcat din hipermarketurile Auchan, fata de pretul afisat, si pe www.auchan.ro la finalizarea comenzii..Oferta este disponibila intre 21 si 23 august, in limita stocurilor disponibile.