Teilor ExclusiveDOAR UN PAS DE LA DISCREȚIE LA EXUBERANȚĂ
Teilor te invită să descoperi splendoarea pietrelor prețioase autentice în noul Teilor Exclusive deschis în Palas Mall Iași. Piesele expuse în vitrinele Teilor te vor purta într-un univers prețios, plin de emoții, feminitate și senzualitate.

Fiecare bijuterie Teilor Exclusive are o poveste, poartă o semnificație deosebită sau are prinse în montură pietre prețioase extrem de rare. Diamantele sunt amfitrioane in interiorul concept-store-ului, însoțind aproape de fiecare dată ametistele, smaraldelele, safirele, tanzanitele și toate celelalte pietre veritabile ce compun simfonia de culori din vitrinele Exclusive.

Bijuteriile Teilor sunt un mix de materiale preţioase, turnate în contururi ce privesc către viitor. Bijuteriile evoluează în forme expresive cu rezultate surprinzătoare: inovaţii cromatice, soluţii creative şi neaşteptat de sensibile sunt reprezentate într-o lume a frumosului, dincolo de graniţele a tot ceea ce este deja ştiut în materie de bijuterii. Liniile asimetrice, ce se înscriu în tiparul unui design atipic, conferă volum și fluiditate bijuteriilor.

în tiparul unui design atipic, conferă volum și fluiditate bijuteriilor. Pietrele care strălucesc în monturile bijuteriilor sunt 100% naturale, iar proprietățile lor uimitoare se reflectă în claritatea și nuanțele lor perfecte. Lista pietrelor utilizate în realizarea pieselor este una impresionantă – începând cu perle tahitiene, diamante, safire, smaralde sau rubine, aceasta se continuă cu o varietate largă de pietre semiprețioase precum turmalină verde, topaz London Blue, piatra lunii, ochi de tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, garnet, agate ori onix.

Colecțiile Exclusive au fost minuțios alcătuite de către specialiștii Teilor, alese și achiziționate în cadrul celor mai importante expoziții de bijuterii din lume.