Louis Purple Colectie Toamna-Iarna

Octombrie 2015


Descopera noua colectie Louis Purple a acestui sezon toamna-iarna 2015/2016
Noul sezon este un prilej pentru o schimbare de garderoba. Louis Purple va invita sa descoperiti noile tendinte, cu tinute lejere, comode si elegante, ce surprind prin calitate la un pret corect.

Brand exclusiv masculin, prin lantul sau de magazine, retailerul Louis Purple ofera barbatilor produse ready to wear dar si made to measure. Gama de produse Ready to Wear imbraca un adevarat gentleman din cap pana in picioare, cu articole business, smart casual dar si ceremonie, in zona Made to Measure, oferindu-i-se acestuia posibilitatea de a-si exprima stilul personal asa cum isi doreste.

In noul sezon, creatiile designerilor Louis Purple impletesc traditia cu tehnologia de ultima ora, prin cele doua linii de produse: Half Canvas sau Semi-Traditional si Full Canvas sau Traditional.

Tinutele realizate Semi-Traditional sunt lejere si preiau forma corpului, reverul pastrandu-si o forma naturala. Plastronul (structura din interiorul sacoului) este din lana si par natural de cal, fiind aplicat doar in zona pieptului. Fixarea acestuia se realizaza prin termocolare, ceea ce ofera in acelasi timp calitate si rezistenta, la un pret rezonabil.

Cretiile Traditionale Louis Purple, ating cele mai inalte standarde, in realizarea lor folosindu-se procedee si tehnici care si-au demonstrat calitatile in timp. Plastronul, la acest tip de constructie, taiat dupa forma hainei, coboara de la umar pana sub buzunar si este cusut manual de lana exterioara a sacoului. Pe masura ce este purtata, haina preia forma corpului, conturand un look curat si natural. Realizat in mare parte manual, un sacou traditional Louis Purple are un pret mai ridicat decat unul semi-traditional, insa raportul calitate pret este cel mai bun din piata.

In colectia Toamna/Iarna 2015-2016 materialele folosite sunt exclusiv de la tesatorii prestigioase, cum ar fi: Vitale Barberis Canonico, Cerutti, Reda, Loro Piana sau Dormeuil. Parteneriatele stabilite de Louis Purple cu acestea, se traduc in preturi mai mici, ce permit mentinerea costurilor reduse, fara a face rabat in calitate.

Ineditul acestei colectii sunt sacourile „Baby Camelo”, realizate din tesaturi deosebite din lana de camila, calduroase si placute la atingere. De asemenea, un plus il aduc costumele denumite „Travel Suit” realizate din materiale ce nu se sifoneaza si paltoanele din tesaturi Fratelli Bacci cu 80% lana si 20% casmir.

In zilele racoroase si ploioase de toamna, vestele, gecile si trench-urile Louis Purple sunt o buna optiune, prin modelele realizate din tesaturi speciale, rezistenta la apa, impermeabile, dar in acelasi timp comode si respirabile.

Culorile din noua colectie au fost atent selectionate pentru toate tipurile de tesatura, urmand tendintele acestui sezon. Predomina astfel: bordeauxul, marsala, verdele dar si albastrul royal.

Pentru un plus de stil si personaliate accesoriile completeaza orice tinuta. Butoni, batiste, papioane, esarfe, cravate si curele intr-o mare varietate de modele, se gasesc in toate magazinele Louis Purple din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul www.louispurple.com si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/louispurple

Contact: Roxana Racanel/ Marketing Manager Louis Purple / Phone: +40747.070.237

E-mail: roxana.racanel@louispurple.com

Galerie foto