Cafeneaua Starbucks


Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, inaugureaza prima cafenea din nord-estul Romaniei, la Iasi. Aceasta este situata in Palas Mall, in zona intrarii principale.

Cafeneaua se extinde pe o suprafata de 150 de metri patrati, iar vara este completata de o terasa de 100 de metri patrati. Desi aceasta locatie este axata in jurul conceptului de take-away, iesenii vor regasi aceeasi calitate si aceleasi produse premium ca si in restul locatiilor: cele mai populare si iubite sortimente de bauturi Starbucks - Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de bauturi reci Frappuccino, dar si ceaiuri si ciocolata calda, alaturi de o gama variata de prajituri si produse de patiserie. De asemenea, vor putea achizitiona pentru acasa ceaiuri si cafele boabe, precum si cani, termosuri si accesorii pentru preparat cafeaua.

Starbucks este liderul mondial in vanzarea cu amanuntul si prajirea cafelei de specialitate. Prima locatie a fost infiintata in 1971, in Piata Pike din Seattle, iar in momentul de fata are in portofoliu peste 20.000 de locatii la nivel global.

Galerie foto