Despre noi

Compania IULIUS, cu o experienţă de peste 20 de ani, este unicul dezvoltator şi operator de proiecte mixte din România. IULIUS a revoluţionat piaţa autohtonă de real estate, fiind o companie vizionară, care a implementat concepte în premieră în România: primul mall din afara Capitalei şi primul ansamblu urbanistic multifuncţional.

IULIUS a dezvoltat peste 260.000 mp de retail şi alţi 80.000 mp de spaţii office clasa A. Ansamblul PALAS IAŞI, reţeaua naţională IULIUS MALL şi cea de birouri UNITED BUSINESS CENTER reprezintă proiectele companiei care au devenit repere urbanistice şi economice pentru oraşele în care au fost realizate.

Datorită caracterului regional, mixului de chiriaşi şi diverselor posibilități de petrecere a timpului liber, proiectele de retail ale companiei IULIUS atrag anual peste 63 de milioane de persoane. Totodată, în cele opt clădiri de birouri de la Iaşi şi Cluj-Napoca lucrează aproximativ 7.600 de persoane.
În prezent, IULIUS derulează lucrări de construcţie la OPENVILLE TIMIŞOARA, cel de-al doilea proiect de tip mixt din portofoliu.
IULIUS este membru al International Council of Shopping Centers New York. Pentru mai multe detalii despre proiectele IULIUS, vă rugăm accesati și www.iuliuscompany.ro.

ANSAMBLUL PALAS IAŞI

Palas
Palas
Palas
Palas
Palas
Palas

Palas Mall şi Palas Shopping Street reprezintă componenta comercială a ansamblului urbanistic multifuncţional Palas. Compania IULIUS a investit 265 milioane de euro în ansamblul Palas, veritabil oraș în inima Iașului, centru de business al regiunii și cea mai cosmopolită destinaţie de timp liber din estul ţării.

Palas reprezintă un mix complet de funcțiuni, care include: peste 270 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cel mai mare food court din regiune, hipermarket Auchan City, şase clădiri de birouri clasa A, cinci săli de evenimente, un parc de peste 50.000 mp şi cea mai mare parcare subterană din România, cu aproximativ 2.500 de locuri.

Palas a revitalizat urbanistic, economic și social centrul Iaşului, fiind o atracție turistică și un motor de creştere al comunităţii locale.
Parcul Palas cuprinde fântâni arteziene, pavilion muzical, carusel venețian și vestigii arheologice, oferind o splendidă belvedere pentru Palatul Culturii.
Anual, Palas atrage peste 16,6 milioane de vizitatori din țară și de peste hotare.

PREMII

  • 2014 - CEA MAI ÎNDRĂZNEAŢĂ INVESTIŢIE IMOBILIARĂ DIN MOLDOVA”, „Campioni în Business” (Ziarul Financiar, Enterprise Investors, BCR, PWC, Fundaţia Triple Helix), Iaşi, România

  • 2013 - „GUINNESS WORLD RECORD PENTRU CEA MAI MARE ADUNARE DE OAMENI ÎMBRĂCAȚI ÎN SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN”, Iaşi, România

  • 2013 – „BUILDING OF THE YEAR IN SOUTHEASTERN EUROPE” şi „RETAIL DEVELOPMENT OF THE YEAR”, Central & Eastern European Real Estate Quality Awards, Varşovia, Polonia

  • 2012 - „BEST RETAIL DEVELOPMENT” în România, Construction & Investment Journal Awards, Bucureşti, România

  • 2012 – „GUINNESS WORLD RECORD PENTRU CELE MAI MULTE LAMPIOANE LANSATE SIMULTAN”, Iaşi, România

  • 2007 – „CEA MAI BUNĂ DEZVOLTARE DE RETAIL DE PESTE 20.000 MP”, Târgul Internaţional de Retail şi Real Estate MAPIC, Cannes, Franţa

Palas Palas

Logo IuliusMall