Meli Melo – Paris

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin în anul 1998 în București, în prezent deținând un total de 58 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 1 magazin tip outlet, 2 department store, 2 magazine în Chișinău (Republica Moldova), 2 magazine în Sofia (Bulgaria), 2 magazine în Belgrad (Serbia) și 6 magazine dedicate exclusiv decorațiunilor pentru casa, Meli Melo deco.

Colectia Meli Melo FW’18 “Femme Actuelle” este despre si pentru tine. Despre mama, prietena, sora, fiica sau colega ta de birou. Despre femeile actuale, incapatanate, creative, multifunctionale, energice, care pot sa conduca o afacere de succes si se induioseaza intr-o fractiune de secunda la zambetul copilului sau cand sotul le ofera o floare.

Femme Actuelle este o colectie rafinata si delicata, insa in acelasi timp practica, creata asemeni unei povesti de sezon, ce cuprinde frumusetea blanda a culorilor de toamna si stralucirea rece a zilelor de noiembrie oglindite in piese din tafta si satin imprimat sau tartan, carora li se alatura moliciunea jachetelor impletite din mohair in nuante stinse de bej, roz prafuit si visiniu palid, accentuate de coliere suprapuse, cercei oversized si bratari subtiri argintii si aramii.

Pastelurile, nuantele de roz prafuit si visiniu, asociate cu tonuri si texturi gri molatice, de fetru, lana sau casmir, pietrele translucide viu colorate, catifeaua tomnatica, lanturile lungi aurii ce aluneca pe satinuri imprimate si matasuri florale punctate prin accente de rosu pasional si blana, anunta o incursiune intr-un taram de feminitate, de redescoperire cu delicatete a viselor si pasiunilor latente.

Piesele din colecția Femme Actuelle se găsesc în magazinul Meli Melo - Paris începând cu 15 august 2018 si online pe www.melimelo.ro .

Mai vezi