Meat Concept Store

Galerie foto

Meat Concept Store din Palas Mall este situat la nivelul -1 sub hypermarketul Auchan și își întâmpină clienții cu o amenajare modernă, care păstrează note de design industrial.

În vitrinele frigorifice din noua locație se găsește întotdeauna carne proaspătă, de la producători locali, de vită sau porc, simplă sau Printre propunerile Meat Concept Store din Palas Mall se numără carnea de vită, fragedă și gustoasă, după ce este maturată uscat timp de minimum 30 de zile, în aparate speciale Dry Ager, prevăzute cu pat de sare din Himalaya, care absoarbe umiditatea și bacteriile. Sau cârnați ca pe vremuri, făcuți în casă, din bucăți de carne tăiate la cuțit, pentru a le păstra gustul autentic. Din ofertă nu lipsesc costițele de porc bine condimentate, steak-urile fragede sau burgerii suculenți, pe care trebuie doar să le pui în cuptor sau pe grătar.

Și pentru amatorii de delicatese sunt sortimente de carne de vită premium, din Argentina, Uruguay sau Brazilia, cunoscute pentru proprietățile deosebite.

Contact

Palas Mall, Nivel -1
0747 663 753
http://facebook.com/meatconceptstore/
meatconceptstore@gmail.com

Mai vezi

SonnenLine

Palas Mall, Nivel -1
0731 521 688
office@sonnenline.ro
www.sonnenline.ro

E-On Centrul de Relatii cu Clientii Iasi

Esplanada Teatrului Luceafarul
0800 800 900
suport.myline@eon-romania.ro
www.eon-energie-romania.ro/

Optiplaza

Palas Mall, Nivel 0
0733.047.593
contact@optiplaza.ro
www.optiplaza.ro

Blue Air

Palas Mall, Atrium, Nivel 1
0374 281 841
agentie.palas@blueair.aero
www.blueairweb.com/ro/ro/