Jolidon

Creativitatea europeana, calitatea si seductia sunt elementele care definesc produsele fabricate de Jolidon. Produsele Jolidon sunt fabricate in Europa, ingloband traditia europeana in manufactura, atentia la detalii si materiile prime si accesoriile de calitate superioara furnizate de producatori din tari precum Franta, Italia sau Austria (Dentelle de Calais, Swarovski Elements, Superfine, Sensitive, etc).

Lenjeria reprezinta atat moda, cat si functionalitate. Luand in considerare acest concept, cream si producem articole care combina functionalitatea cu designul si seductia. Astfel, produsele Jolidon se adreseaza unor segmente multiple de consumatori.

Printesa moderna, seducatoarea indreazneata, diva eleganta, femeia iubitoare de confort, fiecare dintre ele gaseste la Jolidon produse de lenjerie de inalta calitate pentru a-i pune in valoare si a-i evidentia personalitatea.

Pornind de la cele mai sofisticate gusturi si pana la cele mai putin pretentioase, produsele Jolidon sunt pe placul fiecarei femei.

Galerie foto

Mai vezi