Douglas

Douglas este una dintre cele mai importante organizatii de retail din Europa. Douglas este prezent in Romania prin cea mai de succes divizie a sa – Parfumeriille Douglas. Detinand peste 1200 de magazine in 23 de tari europene, parfumeriile Douglas va invita sa va bucurati de o experienta unica, de servicii de exceptie, game de produse de cea mai buna calitate, o ambianta de shopping stimulativa si de angajati pregatiti si prietenosi.

Fie ca este vorba de noutati, parfumuri clasice, produse de ingrijire, machiaj, accesorii pentru ingrijire, cosmetice decorative sau idei de cadouri, la Douglas orice dorinta poate deveni realitate.

Cu noi tineti pasul cu tendintele si inovatiile in domeniu, portofoliul nostru fiind in permanenta imbogatit si actualizat cu cele mai recent lansate produse ale celor mai importante branduri internationale. Mai mult, in fiecare sezon gasiti sortimente personalizate de produse de ingrijire si accesorii pentru infrumusetare, disponibile pentru dumneavoastra numai in magazinele Douglas.

Galerie foto

Mai vezi