Auchan

Palas Mall, Nivel -1

0232 421 895

http://www.auchan.ro

Auchan City propune iesenilor cea mai largă gama de produse alimentare si toate preturile mici, zi de zi.

Locuitorii din judetul Iasi si imprejurimi au o noua si importanta destinatie de cumparaturi: hipermarketul Auchan City, care aduce un concept comercial nou, o gama completa si pertinenta de produse alimentare si o oferta importanta de produse nealimentare de folosinta curenta, in cadrul celui mai important centru comercial din Moldova, Palas Iasi.

Diferenta Auchan, acum si in avantajul iesenilor

Toate preturile mici, in fiecare zi si multiple solutii pentru protejarea puterii de cumparare

Politica de discount generalizat practicata de Auchan, constand in „preturi mici pentru toate produsele din gama, permanent”, va permite fiecarui client sa realizeze economii importante la fiecare cumparatura.

In plus, peste 1500 de produse marca proprie Auchan, cu cel mai bun raport calitate –pret, peste 400 de produse alimentare si nealimentare vandute vrac, numeroase variante de conditionare mica si vanzarea la bucata, reprezinta solutii zilnice puse la dispozitia clientilor, pentru protejarea puterii lor de cumparare.

Cea mai largă gama de produse alimentare si o oferta adaptata de produse nealimentare

Pe o suprafata neta de vanzare de 5.300 m2, Auchan City aduce la Iasi o gamafoarte larga si adaptata nevoilor clientilor, cu peste 25.000 de produse alimentare si nealimentare, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri, fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curatenia si întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile si accesorii de utilizare curentă.

Cumparaturi rapide si confort la cumparare intr-un magazin modern

Cu alei largi, cu rafturi bine organizate si cu 30 de case de marcat, Auchan va permite clientilor sa faca nu doar economie de bani ci si de timp, respectiv sa se bucure de confort ridicat pe tot parcursul cumpararii.