Vino in Craciunia!

1-24 decembrie 2012

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


Marea castigatoare a unui autoturism Toyota AurisB HSD SOL, 1.8, culoare alba:

- TAUTU IRINA, PIATRA NEAMT

Câștigătorii unei excursii in Austria pentru 2 persoane:

- Extragere 12/9/2012- Gherasim Carmen-Elena, Bacau
- Extragere 12/16/2012- Ignateanu Dumitrita,Tg. Frumos
- Extragere 12/23/2012 - Savescu Cristinel, Iasi


Castigatori ai cate 1 iPhone 5:
- Chiscareanu Ionut, Iasi
- Potorac Nicoleta, Iasi
- Vranceanu Dragos Daniel, Iasi


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PALAS MALL SE TRANSFORMĂ ÎN CRĂCIUNIA, TĂRÂMUL DE BASM CU PREMII MAGICE

Palas Mall s-a transformat într-un loc de poveste, cuprins de spiritul sărbătorilor de iarnă. Surprize magice, pentru cei mici şi cei mari, vor completa îndrăgitele sesiuni de shopping. Concerte de colinde, târguri tematice, momente artistice spectaculoase, prezentări de modă de sezon şi atelierul Moşului sunt atracţiile din Crăciunia. Moş Crăciun va fi prezent în cartierul său, amenajat în zona Atrium, unde copiii îi vor putea înmâna scrisorile cu dorinţele din acest an. Spiriduşii Moşului îi aşteptă pe ieşeni în magazinele din Palas Mall, gata să îi ajute să găsească darurile perfecte pentru cei dragi.

Sezonul cadourilor va fi sărbătorit în Crăciunia cu premii spectaculoase. Cumpărăturile de minimum 150 de lei vor fi răsplătite cu peste 10.000 de premii instant de către spiriduşii de la Centrele Info. Norocoşii vor primi căni ale spiriduşilor, scufii de spiriduş, pachete de ceai şi cafea, bilete la patinoarul Palas Ice, băuturi răcoritoare, vouchere de parcare gratuită şi alte surprize. Unul dintre primii 400 de clienţi ai fiecărei zile, care au bonuri de peste 150 de lei, poate obţine cheia ce oferă şansa câştigării Spirimobilului Toyota Auris Hybrid. În ajunul Crăciunului, toţi câştigătorii cheilor îşi vor încerca norocul, unul dintre ei putând pleca de la cumpărături la volanul marelui premiu. Mai mult, în ultimele trei duminici din luna decembrie, la ora 18.00, prin tragere la sorţi, trei clienţi vor câştiga sejururi la ski în Austria, pentru două persoane.

În perioada campaniei, 30.000 de door-hangere înseriate vor ajunge la ieşeni. Acestea trebuie neapărat păstrate, pentru că trei dintre ele ascund gadgeturi mult râvnite. În fiecare dintre ultimele trei duminici din luna cadourilor, la ora 18.00, pe ecranul din zona foodcourt se va difuza extragerea unei serii câştigătoare. Cel care deţine hangerul cu numărul magic va câştiga un iPhone 5, doar dacă este prezent. În caz contrar, premiul se raportează pentru următorul sfârşit de săptămână.

Galerie foto