Târgul Cărții

01 ianuarie - 31 august 2023

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Dacă vrei să ai parte de aventuri memorabile ca să evadezi din cotidian, vino la Târgul Cărții de la Palas. Vei găsi mii de titluri din toate genurile și pentru toate vârstele, volume noi, dar și cărți de anticariat. Iar dacă vrei să oferi un cadou literar cu dichis cuiva drag, poți profita și de reducerile de până la 90%.
Povești de dragoste și povești din viață, cărți care te țin cu sufletul la gură și cu mintea trează, volume despre lumi pierdute, jungle îndepărtate și comori îngropate sau despre lumi fantastice, dar și cărți psihologice și științifice vei găsi la Târgul Cărții de la Palas. Astfel, până pe 30 septembrie 2021, în zona Atrium, ai ocazia să te plimbi printre rafturi, să-ți iei porția zilnică de lectură și să-ți completezi biblioteca de acasă cu titluri noi. Vei descoperi farmecul autorilor români, dar ai ocazia să faci cunoștință și cu noutățile literare internaționale și să-ți perfecționezi limbile străine citind. Găsești atât volume noi de la edituri de renume, cât și cărți de anticariat, care să-ți hrănească sufletul și mintea și vei beneficia de reduceri de până la 90%.
„Obiectivul Târgul Cărții este de a păstra vie cartea tradițională și încă din 2012, când povestea noastră a început, ne-am făcut o misiune din încurajarea și promovarea lecturii, pe care vrem să o facem cunoscută și în Iași, prin extinderea rețelei noastre de anticariate. Credem că lectura este cel mai bun răsfăț pentru minte și suflet și ne dorim ca toți cititorii din Iași să se bucure de cărțile din toate domeniile lor de interes la cel mai bun preț”, a declarat Victor Patrichi, fondatorul Târgul Cărții.

Reminder