STILL&FASHION EXTRAVAGANZZA

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


Ana Morodan, cel mai important blogger de moda si stil personal din Romania, vine la Iasi la un curs de fashion si stil de marca personala

Cursul este organizat de Rosesociety, singura scoala vocationala de feminitate si lifestyle din Estul Romaniei, care isi extinde modulele de week-end si in Iasi cu 2 ore de stil personal&inspiratie cu “contesa milenista” 3.0 Ana Morodan, Digital Diva a anului 2014, cel mai premiat si urmarit blogger de moda din Romania.

Cursul va avea loc sambata, 28 Mai, in Sala Mozart din cadrul coplexului Palas Mall Iasi si toate detaliile pentru inscriere si participare le gasiti pe site-ul comunitatii Rosesociety: www.rosesociety.ro (e-mail:contact@rosesociety.ro).

Vom vorbi despre moda, tendinte, eleganta, trucuri aplicate pentru un stil personal remarcabil, despre garderoba Essentials – cu exemple de tinute, despre Accesorii si arta de a transforma o tinuta in diferite momente ale zilei, tips&tricks de reinventare stilistica si self confidence.

Scoala vocationala de feminitate si lifestyle Roses Society si-a inceput activitatea pe 28 Noiembrie la Bacau. Rosesociety este comunitatea fetelor splendide, elegante, pline de sarm, pasionate de un stil de viață milenist, fara a pierde nimic din bucuria simpla a valorilor feminitatii si gingasiei firesti si este un proiect dedicat exclusiv femeilor din Bacau, Iasi& zona Moldovei.

Scoala vocationala, avand cursuri “after job” sau de week-end este spatiul unde ideile cele mai generoase&inovative despre lifestyle, sanatate, moda, parenting, dragoste, schimbare, curaj si cariera vor deveni o “scoala a vietii”; e locul unde cei din lumea larga pe care ii admirăm, pe care ii urmarim și pe care vrem sa ii avem parte din viata noastra vor fi invitati sa impartaseasca si sa aduca mai mult frumos si bine in viata noastra.

Pentru mai multe detalii despre Rosesociety, agenda cursurilor si femei spectaculoase, de poveste: Diana Vieru (0721649276).

Reminder