Spring Is In Fashion

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


O primavara la moda incepe la Palas Mall! Clientii indragitei destinatii de shopping vor afla cat de usor este sa fii fashion in noul sezon infloritor si vor fi premiati cu seturi de piese „statement” pe care si le doresc in garderoba, in valoare de 300 de euro.

Palas Mall dedica inceputul primaverii feminitatii si tendintelor actuale. In prima saptamana din Martisor, femeile au un motiv in plus sa isi dedice timpul liber sesiunilor indelungate de shopping. In perioada 28 februarie – 8 martie 2015, la Palas Mall se desfasoara campania „Spring is in Fashion”. Clientii care cumpara de minimum 150 de lei din mall se pot inscrie in concursul frumusetii direct la centrul de premiere amplasat in Atriumul Palas Mall. Dupa periplul prin magazinele preferate, pentru innoirea garderobei cu piese vestimentare in tendintele noului anotimp, doamnele si domnisoarele vor avea sansa de a castiga, zilnic, prin tragere la sorti, un premiu asa cum viseaza: un set fashion in valoare de 300 de euro, format din pantofii, geanta si parfumul mult dorite, piese „statement” care sa le asigure ca in aceasta primavara vor purta o tinuta trendy. Alte 2.000 de premii instant vor fi acordate la „Roata Norocului”: martisoare cu argint, cutii de bomboane, vouchere de cumparaturi, cosmetice si alte cadouri in ton cu vitalitatea primaverii.

Pentru a sarbatori femeia, Palas Mall a pregatit evenimente care sa ii puna in valoare frumusetea. In perioada 5 – 8 martie 2015, Atriumul Palas Mall va gazdui un „Fashion Corner” inedit. Doamnele si domnisoarele vor afla care sunt tendintele ce se potrivesc personalitatii lor, dintr-o prezentare de imagini ale feminitatii: „working girl”, „party girl” sau „modern mother”. De asemenea, cele care doresc sa fie in tendinte si in ceea ce priveste autoturismul detinut vor putea admira o expozitie de modele de masini destinate femeilor.

In asteptarea primaverii, doamnele si domnisoarele care isi doresc sa isi puna in valoare calitatile vor putea alege cele mai frumoase tinute din noile colectii ale brandurilor din Palas Mall, iar pasiunea pentru shopping si pentru moda le va fi rasplatita cu premiile pe care si le doresc.

Castigatorii unei garderobe de 300 de euro:

Plisecaru Nadejde

Balan Paula

Filip Cristina

Schipor Roxana

Issa Aura

Lapusneanu Alexandra

Badarau Gheorghe