Poarta un diamant chiar de ziua ta!

1-10 martie 2013

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Primăvara soseşte la Palas cu premii la cumpărături, un show de modă al cărui invitat special este stilistul Alin Gălăţescu şi un concert deosebit Tudor Chirilă şi trupa VAMA.

Pentru că în luna martie este sărbătorită femeia, Palas Mall le alintă pe doamne şi domnişoare cu premii tentante: 10 inele cu diamant de la brandul franţuzesc Garel Paris. Pentru a obţine mult râvnitele bijuterii, clientele trebuie să facă shopping în valoare de minimum 150 de lei de la magazinele din Palas Mall, în perioada 1-10 martie 2013, şi să se înscrie la tombolă. Caruselul cadourilor înseamnă şi alte 2.000 de premii de răsfăţ: brăţări cu argint şi pietre Swarovski, cosmetice Yves Rocher şi Avon, bijuterii unicat, sesiuni de înfrumuseţare Dermoesthetique, vouchere de cumpărături şi podoabe Millefiori. Desigur, şi domnii pot participa la tragerea la sorţi zilnică şi pot câştiga pentru femeia din viaţa lor unul din cele 10 inele cu diamant.

Momentele dedicate mai ales femeilor continuă la Palas Mall pe 7 martie, la ora 19.00, cu un fashion show al cărui invitat special este Alin Gălăţescu. Brandurile din Palas Mall îşi vor etala noile colecţii de primăvară pe podiumul din Atrium, piesele vestimentare fiind selectate şi accesorizate de stilist, potrivit noilor tendinţe de sezon. Seara de 7 martie va fi completată de un alt cadou: Tudor Chirilă şi trupa Vama vor urca pe scena din Atrium şi vor cânta cele mai îndrăgite refrene de dragoste din repertoriu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Palas Mall a oferit fanilor sai 3 sesiuni de shopping alaturi de Alin Galatescu!

3 Sesiuni de shopping in valoare de 300 lei fiecare au fost acordate astfel:
• Premiul I: Cea mai votata fotografie - Buricea Ana, Braila
• Premiile II si III vor fi desemnate de analistul de moda Alin Gălățescu - Roxana Stanescu, Iasi si Luciana Pricope, Iasi

Galerie foto