Orasul meu vazut de sus

29 iunie - 21 iulie 2019

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Update

Castigator sejur New York:

musteataneculai (Instagram)
Rezerve:
bogdanapetrii
Andreea Ana
Simona Tiba


Castigator sejur Dubai:

Ro Claudiu (Facebook)
Rezerve:
raluca.neme
Catalin Catalin
elena_smoleac


Castigator sejur Londra:

sophianys (Instagram)
Rezerve:
Danut Carp
alizel17
Hrituc Alex

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ești curios să vezi cât de frumos este Iașul de la înălțime? Ansamblul Palas îți propune o experiență inedită, care te va ajuta să admiri panorama superbă asupra orașului, de la 73 de metri. În plus, ai șansa să câștigi excursii în Dubai, New York sau Londra, orașe care găzduiesc clădiri simbol.

Te-ai întrebat cum se vede orașul de la înălțime? Acum poți să descoperi cât este de impresionantă priveliștea pe care o oferă cea mai înaltă clădire din Iași. United Business Center 3 are o înălțime de 73 de metri și face parte din ansamblul mixt Palas, fiind dedicată spațiilor de birouri, în care își desfășoară activitatea numeroase companii, mai ales din domeniul IT.

Cu prilejul aniversării celor șapte ani de la inaugurarea ansamblului Palas, din mai 2012, ai ocazia de a urca la ultimul etaj al clădirii și de a te bucura de cea mai spectaculoasă panoramă asupra orașului. Campania „Orașul meu văzut de sus” se desfășoară în perioada 29 iunie – 21 iulie 2019. Vizitele la 73 de metri înălțime au loc în fiecare sâmbătă și duminică, în baza unei programări prealabile, online, prin mesaj privat pe pagina de Facebook Palas Iași, sau prin telefon, la 0232/209.920.

În plus, cei care acceptă invitația au posibilitatea de a câștiga premii la înălțime. Vizitatorii care realizează un selfie la altitudine și postează imaginea pe contul lor de social media (Facebook și Instagram) cu #iasivazutdesus și tag @palasiasi, intră în tragerile la sorți pentru trei excursii de vis. Pe 22 iulie vor fi desemnați cei trei câștigători, care vor vizita trei mai orașe, ce au ca simboluri urbane clădiri impozante prin înălțimea lor. Unul dintre ei va merge într-un sejur de șase zile în Dubai, unde va putea vizita Burj Khalifa (828 metri), un altul va petrece șase zile în New York, descoperind clădirea One World Trade Center (541 metri), iar un al treilea câștigător va merge într-un city break de trei zile în Londra și va avea ocazia de a vizita The Shard (310 metri). Cei care doresc să păstreze o amintire vor putea face o fotografie la photobooth-ul special amenajat, iar primii 200 de participanți vor câștiga și un premiu instant, un selfie stick pentru cadre perfecte.

Te așteptăm să vezi Iașul de sus, din ansamblul Palas!

Galerie foto

Documente atasate


Reminder