Love Ride

07-14 februarie 2015

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


De Valentine`s Day, Palas Mall isi invita clientii sa dea frau liber sentimentelor, intr-o intrecere cu premii acordate din toata inima. Indragostitii vor pedala pentru iubire si pentru marele premiu: un sejur la Venetia. Si pasionatii de shopping vor sarbatori dragostea cu premii fabuloase: doua iPhone 6 si mii de surprize dulci.

In perioada 7 – 14 februarie 2015, Palas Mall te provoaca sa „Biciclesti pentru dragostea ta”. Indragostitii vor putea participa la „Love Ride” daca se inscriu la Centrele Info Palas Mall, in limita locurilor disponibile. Zilnic, in perioada 7 – 12 februarie, in intervalul orar 17.00 – 20.00, se desfasoara competitia dragostei. Fiecare participant va pedala timp de 30 de minute, fara intrerupere, in spatiul special amenajat in Atriumul Palas Mall. Biciclistii dornici sa isi demonstreze sentimentele vor fi premiati in functie de numarul kilometrilor pedalati. Cei care parcurg 5 km vor primi invitatii la patinoar sau la cafenea, pentru 10 km rasplata este un voucher pentru cumparaturi sau pentru fitness, cei care rezista 15 km vor caştiga un accesoriu pentru smartphone, in timp ce indragostitii care raman pe bicicleta mai mult de 20 km vor fi premiati cu o cina romantica.

Posesorul recordului fiecarei zile intra automat in semifinala „Love Ride”, care se va desfasura pe 13 februarie. Primii trei concurenti care parcurg cea mai mare distanta vor fi invitati in marea finala, atunci cand vor pedala timp de 40 de minute. Ultima etapa a competitiei va avea loc sambata, 14 februarie, de la ora 17.00, in cadrul filmarilor pentru emisiunea „Deschis la Distractie”, ai carei invitati speciali vor fi Paula Seling si Ovi. Campionul dragostei va castiga o vacanta in Venetia, alaturi de jumatatea lui, pentru a-si sarbatori sentimentele intr-unul dintre cele mai romantice orase din lume. Cei doi amorezi vor beneficia de transport cu avionul si vor petrece un sejur de trei zile in „orasul de pe ape”, timp in care se vor plimba cu gondola pe canalele Venetiei si vor vizita faimoasa Piata San Marco.

Si cei care iubesc sesiunile de shopping vor fi rasfatati de Palas Mall. Toti clientii care fac cumparaturi de minimum 150 de lei din magazinele lor preferate vor participa la tombola dedicata Zilei Indragostitilor. Cei care vor introduce taloanele in urna roz vor avea sansa sa castige un iPhone 6 alb, pe care sa il ofere iubitei lor, iar cei care opteaza pentru urna turcoaz intra in cursa pentru un iPhone 6 negru, ideal pentru genul masculin. Extragerea castigatorilor va avea loc chiar de Valentine`s Day. In plus, zilnic, primii 200 de clienti care se inscriu la tombola vor castiga premii garantate care sa ii indulceasca.

Castigatori Iphone 6:
Neamtu Rares Munteanu Camelia Elena
Castigatorul vacantei la Venetia:
Semifinalistul Tiberiu Aprica