Labirintul Iepurașului, cel mai așteptat egg-hunt

Vineri, 8 aprilie - Vineri, 22 aprilie | ATRIUM

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Iepurașul de Paște a ajuns mai repede în Palas și a pregătit surprize dulci pentru cei mici și momente pline de distracție. Delicioasele ouă de ciocolată au fost ascunse de simpaticul urecheat în labirintul din Atrium, iar copiii sunt așteptați la un super egg-hunt.

În perioada 8 – 22 aprilie 2022, Iepurașul de Paște va fi prezent în Palas, unde le propune copiilor o adevărată vânătoare de comori. În Atrium este amenajat un labirint din plante naturale, unde au fost ascunse ouă de ciocolată, pe care cei mici trebuie să le găsească.

„Labirintul Iepurașului” este dedicat copiilor până în 11 ani și este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 20.00.

Pe lângă momentele distractive, „Labirintul Iepurașului” îi ajută pe cei mici să își dezvolte simțul orientării, perspicacitatea, dar și abilitatea de a colabora cu alți pitici.
În labirint vor intra grupuri de câte trei copii, fiecare va extrage câte un bilețel cu o culoare diferită, iar în funcție de culoare, aceștia trebuie să găsească trei boluri unde sunt ascunse surprizele. În total, sunt ascunse 9 vase, câte trei aferente fiecărei culori.

Reminder