La Multi Ani Romania

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Pe 1 decembrie, de la ora 16.00, Palas îi invită pe români la un spectacol dedicat lor, care va debuta cu imnul ţării, interpretat de o fetiţă talentată de la Palatul Copiilor din Iaşi. Alături de „Deşteptă-te, române!”, alte cântece populare îndrăgite vor răsuna în Atrium, într-un recital al artistei Margareta Clipa.
De Ziua Naţională a României, Palas Mall a pregătit şi un fashion show cu specific tradiţional. Pe podium vor defila copii şi tineri în costume populare, care impresionează prin frumuseţea şi originalitatea lor. Şi pentru că ia este în tendinţe, pasionatele de modă o vor admira într-o prezentare cu ţinute actuale.
Ansamblul din inima oraşului le spune românilor „La mulţi ani!” printr-un CD în ediţie aniversară, care reinterpretează într-o manieră modernă şi originală 12 bijuterii folclorice. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazine vor primi în dar CD-ul „Suflet Românesc Remixat”, la Centrele Info. Şi cei care vor sărbători 1 decembrie în restaurantele şi cafenelele din ansamblul Palas vor avea posibilitatea de a primi cadou CD-ul.

Reminder