Impreuna donam viata!

Joi, 16 decembrie

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Lansăm ediția cu numărul 6 a campaniei de donare de sânge, prin intermediul căreia putem contribui împreună la salvarea de vieți!

Campania „Împreună donăm viață!”, realizată în colaborare cu Centrul Regional De Transfuzie Sanguina Iasi, va avea loc joi, 16 decembrie în Palas Iasi, lângă spălătoria Ominiclean, iar rezervarea unui loc se face prin aplicația BlooDoChallenge, pe care o puteți descărca gratuit în telefon.

De asemenea, persoanele care au donat și au scanat codul QR primit de la centrul de donare în aplicația BlooDoChallenge și au bifat că doresc să participe la tombolă, vor putea câștiga vouchere în valoare de 250 lei la Kultho, 50 de vouchere la Subway și 50 de vouchere la Prajitorul din OZ.

Mecanismul campaniei:
Pentru a participa la campania „Împreună donăm viață!” participanții trebuie să urmeze următorii pași:
- descarcă aplicația BlooDoChallenge (Google Play și AppStore);
- te programezi prin intermediul aplicației, în perioada 08-16 Decembrie;
- îți înregistrezi donarea prin scanarea codului QR, generat de către Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași (nu uita solicitarea lui la centru după ce donezi). Toți cei care au înregistrat donarea în aplicație, folosind pașii de mai sus, vor intra în tragerea la sorți prin random.org.

Împreună donăm viață!