IAȘUL ÎN BUCATE

20 - 21 Aprilie 2024

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Din pacate, din cauza vremii nefavorabile suntem nevoiti sa amanam evenimentul IASUL IN BUCATE, din perioada 20-21 aprilie.
Ne dorim sa ne bucuram pe deplin de atmosfera placuta a acestui targ cu bunatati locale, prin urmare vom reveni cu detalii despre noua data in curand!

În zilele de 20 și 21 aprilie, vă invităm la Iașul în Bucate în Grădina Palas (Zona Patinoar). Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale. Prin organizarea acestui târg, ne propunem să contribuim la promovarea și încurajarea consumului de produse alimentare, realizate după rețete tradiționale, populare în zona de nord-est a țării. În același timp, se urmărește stimularea spiritului antreprenorial precum și crearea de noi canele de vânzare, pentru valorificarea producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică din regiune. Totodată, prin intermediul acestui eveniment, organizatorii urmăresc să promoveze o alimentație sănătoasă în rândul ieșenilor precum și dezvoltarea culturii pentru produsele culinare tradiționale. Organizatori: Palas Mall si Asociația Producătorilor Locali Produs în Iași