Ia cu tine distractia la scoala

28.08.2015 - 20.09.2015

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


Mai sunt puţine zile de vacanţă, dar distracţia continuă! Palas Mall a pregătit cele mai cool premii pentru clienţii săi, astfel încât să se bucure din plin de începutul noului an şcolar: o excursie în fascinantul Computerspielemuseum din Berlin, trei console Xbox One cu pachetul Kinect şi peste 4.500 de alte premii care te vor face vedeta clasei.

Chiar dacă vacanţa se apropie de sfârşit, Palas Mall te ajută să „iei cu tine distracţia la şcoală”. Campania se desfăşoară în perioada 29 august – 20 septembrie 2015 şi îi va răsplăti pe cei pasionaţi de shopping cu o experienţă în magnifica lume virtuală a jocurilor electronice din toate timpurile şi cu gadget-urile momentului. În cursa pentru premiile captivante intră toţi cei care îşi pregătesc ghiozdanele sau garderoba pentru şcoală şi fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele lor preferate. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte cu bonurile la centrul de premiere de lângă Graffiti Café şi să completeze taloanele speciale.

În urma tragerii la sorţi, care se va desfăşura pe 20 septembrie 2015, cel mai norocos client Palas Mall va câştiga un city break la Berlin, pentru a vizita muzeul jocurilor pe computer. Astfel, vor afla istoria gaming-ului şi vor cunoaşte personajele celebre care au cucerit întreaga planetă. Alte trei extrageri, pe 6, 13 şi 20 septembrie, vor desemna câştigătorii a trei premii de ultimă generaţie: console Xbox One cu senzor Kinect. Dispozitivele high tech care răspund comenzilor vocale, mişcărilor şi gesturilor pot fi testate la centrul de premiere, acolo unde magazinul Flanco a amenajat un loc de joacă. În fiecare sâmbătă şi duminică din perioada de desfăşurare a campaniei vor fi oferite câte două rollere de la magazinul Autograf, cel mai dorit accesoriu pentru şcoală.

Lista premiilor oferite de Palas Mall este bogată. Zilnic, primii 200 de participanţi vor primi cadouri instant, în funcţie de îndemânarea lor. Clienţii vor trebui să completeze un joculeţ şi vor putea primi: echipamente sportive, gift card-uri, seturi pentru şcoală, meniuri delicioase, invitaţii la Palas Jump, produse cosmetice şi băuturi răcoritoare.

Documente atasate


Reminder