Health and Beauty Show

5-7 aprilie 2013

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIATHealth and Beauty Show este menit sa aduca la Iasi, pret de 3 zile, o lume plina de farmec, sarm si frumusete, in ton cu starea de bine si energia transmisa de primavara aceasta.
Cu acest prilej, iesencele iubitoare de frumos – si implicit de sanatate – se vor bucura de ofertele celor mai prestigioase saloane de frumusete, centre spa, centre fitness, clinici de infrumusetare sau centre de nutritie. Acestea vor pregati pachete promotionale atractive si vouchere de discount special create pentru vizitatoarele targului.
Cele prezente la eveniment se vor bucura totodata si de consilere din partea specialistilor prezenti la eveniment, astfel incat sa faca mereu alegeri corecte si sanatoase in materie de nutritie, miscare, cosmetica sau ingrijire corporala. Toti vizitatorii Health and Beauty Show care isi vor face un abonament la eveniment vor intra in tombola pentru un premiu constand intr-un weekend relaxant la munte.
Din programul evenimentului mentionam: demonstratii de make –up, defilare de moda, concursuri si tombola cu premii. Asadar, va asteptam intre 5 – 7 Aprilie la Palace Mall pentru 3 zile dedicate sanatatii si frumusetii.

Reminder