CARAVANA " />

Happy Color România: CARAVANA CU JOCURI

28.08.2020 - 30.08.2020

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Palas Mall alaturi de Happy Color Romania pregateste o noua surpriza creativa dedicata copiilor, parintilor și prietenilor dornici de joacă și socializare: CARAVANA CU JOCURI .
In perioada 28-30 august 2020, te asteptam cu jocuri educative, jocuri de societate și de stimulare a memoriei și a creativității ce își dau mâna ca să ofere tuturor, de la mic la mare, un mod plăcut, provocator, de petrecere a timpului liber, afară, în natură. Alături de acestea, o mulțime de ateliere creative, de craft, robotica, muzica, dans și teatru , vă sunt pregătite pe parcursul celor trei zile de festival.
Participarea la evenimentele de joacă este gratuită dar se va face prin înscriere online pentru un număr limitat de persoane care pot să participe o singură dată pe zi, la zona de joacă corespunzătoare vârstei, numărul de participanți fiind limitat la 199, pe interval orare.

Pentru înscriere vă rugăm să accesati urmatorul link: INSCRIERI
Participarea la atelierele creative este de asemenea gratuită. Înscrierea și accesul se vor putea face doar la fața locului, pentru un număr limitat de persoane care pot să participe la fiecare eveniment în parte.
Evenimentul se va derula cu respectarea tuturor normelor de sigurantă impuse de autorități în conformitate cu Ordinul Ministerului Culturii nr 2941 din 19 iunie 2020. Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina de Facebook a evenimentului: CARAVANA CU JOCURI
.

Reminder