Fratelli - Opeaning Season

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT


Incepe noul sezon de evenimente la Fratelli Lounge & Club Iasi!

In weekend-ul 10- 11 Octombrie 2014, incepe noul sezon de evenimente la Fratelli Lounge & Club Iasi, sezon care vine in intampinarea iesenilor pusi pe distractie cu multe surprize, invitati internationali, petreceri pana in zori de zi si seri magice alaturi de familia Fratelli.

Fratelli Lounge & Club si-a deschis portile pentru prima data la Iasi in Decembrie 2013, pentru a aduce o imagine noua si o experienta unica a vietii de noapte. Dupa primul sezon de evenimente, plin de seri magice si mii de momente de neuitat alaturi de invitati speciali, exista un gand ce nu ne da pace: distractia la Fratelli Lounge & Club abia acum incepe!

Iubitorii vietii de noapte si ai distractiei de calitate sunt asteptati vineri, 10 Octombrie (Where Flavour is King by Johnnie Walker Black Label) si sambata, 11 Octombrie (The Londoners @ Fratelli), dupa ora 23:30, la Fratelli Lounge & Club Iasi, in incinta complexului Palas. Atmosfera va fi asigurata de nimeni altul decat legendarul Dj Pete din Mykonos, rezidentul Super Paradise de peste 15 ani, care vine sa dea tonul distractiei adevarate in noul sezon Fratelli.

Mai multe informatii despre Fratelli Lounge & Club Iasi puteti gasi pe canalele sale oficiale. Fratelli isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, in functie de capacitatea locatiei si de disponibilitatea rezervarilor.

officeiasi@fratelli.ro / 0756.561.111 www.facebook.com/FratelliIasiRo www.fratelli-iasi.ro/
Acces 18+ Consuma Responsabil Nu aprobam consumul de droguri

Galerie foto

Reminder