For the love of food: 3 meniuri + 1 gratis

Vineri, 19 mai - Duminica, 18 iunie

EVENIMENTUL S-A ÎNCHEIAT

Stocul de premii a fost epuizat! Conform regulamentului, ultima zi a Campaniei va coincide cu data la care se va epuiza stocul de premii

La trei mese savurate în foodcourt-ul Palas, facem cinste cu a patra!

Aromele proaspete ale verii se simt din ce în ce mai tare, iar deliciile de sezon nu au întârziat să apară în meniurile restaurantelor din cel mai mare foodcourt din regiunea Moldovei. Sărbătorește vara printr-un „mountain rousse” culinar, la Palas și profită de campania „For the love of food”, unde la trei mese savurate în foodcourt, a patra este din partea casei! Vino în Palas și bucură-te de savorile bucătăriilor internaționale!

O „uzină” a gusturilor exotice, a aromelor excentrice, a preparatelor tradiționale, dar și unde poți găsi „confort food” te așteaptă în foodcourt-ul Palas, unde peste 30 de operatori pregătesc zilnic preparate din toate colțurile lumii.

Dacă ești un împătimit al aventurilor culinare, ți-am pregătit o campanie, care te va ajuta să descoperi și mai multe feluri de mâncare. Dacă îți cumperi de mâncare de trei ori, în trei zile diferite, din foodcourt-ul Palas, iar pe fiecare bon ai suma de minimum 35 de lei, și vii cu bonurile la Centrul de Premiere (aflat la intrarea în foodcourt), primești din partea noastră un voucher la restaurantele tale favorite.

Documente atasate


Reminder